Toimi näin asioidessasi apteekissa koronaepidemian aikana

Hyvä Asiakkaamme!

Muuttuneet aukioloajat ovat voimassa toistaiseksi

ma-pe 8.30-19

la 9-17

su 12-18

Käsidesiautomaatti on heti vuoronumerolaitteen vieressä. Käytä mennen tullen.Kiitos.

Säilytä turvaväli vähintään yksi(1) metri henkilökuntaamme ja muihin asiakkaisiin.

Toiminnan jatkuvuuden turvaamiseksi ÄLÄ TULE FLUNSSAISENA APTEEKKIIN. Mikäli olet flunssainen, niin pyydä toista asioimaan puolestasi tai hanki lääkkeet apteekin Remomedi Videoapteekkipalvelun kautta. Lataa puhelimeesi ilmaiseksi sovelluskaupasta Remomedi Videoapteekki sovellus. Lääkkeet voi noutaa apteekin noutolokerikosta Kauppakeskuksen aukioloaikoina, apteekista tai kotiintoimituksella. Lisätietoja kotiintoimituksista ja hinnoittelusta p. 044 713 3100.

Hae ikääntyneen tai perussairauksista potevan lääkkeet hänen puolestaan.Huomioithan tartuntariskin viedessäsi lääkkeet perille.

Puolesta asioidessa ota mukaan potilaan Kela-kortti ja tieto noudettavista lääkkeistä.Puolesta asioinnin sähköisen valtuutuksen voi tehdä Suomi.fi-palvelusta.

Resepti-ja itsehoitolääkkeitä voi hankkia etänä apteekin Remomedi Videapteekkipalvelun kautta.

Lääkkeiden tilaaminen puhelimitse on pandemian ajan mahdollista, jos puolesta asiointi tai Remomedi videoapteekkiasiointi ei onnistu. Lisätietoja p. 044 713 3100.

Itsehoitoon tarkoitettuja kipu-ja kuumelääkkeitä toimitetaan toistaiseksi vain yksi pakkaus asiakasta kohden. Suomessa ei tällä hetkellä ole pulaa lääkkeistä eikä lääkkeitä tarvitse hamstrata.

Meillä ei ole mitään käteistä vastaan, mutta suosi kortti/lähimaksua.

Jos epäilet saaneesi koronavirustartunnan, niin toimi näin:

Jos olet oleskellut epidemia-alueella ja sinulle tulee äkillisiä hengitystie-infektion oireita;kuumetta, yskää tai hengenahdistusta,niin:

OTA AINA ENSIN YHTEYTTÄ PUHELIMITSE TERVEYSKESKUKSEEN P. 116 117

Mikäli tarvitset lääkkeitä välittömästi, niin soita apteekin puhelinnumeroon 044 7133 100 saadaksesi lisäohjeita.Apteekin puhelinnumerosta vastataan apteekin aukioloaikoina.

Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat.Laita käytetty nenäliina välittömästi roskiin. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, ÄLÄ KÄSIIN.

Ystävällisin terveisin

Apteekkari ja henkilökunta